SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052 | Szeged, Gutenberg u. 11.

Intézmény logo

Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA

Hírek

2022. dec. 7.


Király-Török Annamária

  "Szeged Szakképzéséért" díj

  Regősné Jancsovics Julianna, iskolánk matematika-kémia szakos oktatója kiemelkedő szakmai munkájáért, a Vasvári hírnevének öregbítéséért, a szegedi szakképzés színvonalának és presztízsének növeléséért "Szeged Szakképzéséért" díjban részesült.

  "Szeged Szakképzéséért" díj

  Regősné Jancsovics Julianna 2007 óta dolgozik Iskolánkban. Középiskolai matematika-kémia szakos tanárként, a reál munkaközösség vezetőjeként kiemelkedő és színvonalas szakmai munkát végez. Évről évre megszervezi a házi matematikaversenyt és a 8. osztályosoknak szóló háromfordulós matematika versenyt. Figyelemmel kíséri a megyei és országos matematikaversenyeket; diákjai évről-évre eredményesen szerepelnek ezeken az eseményeken.
  A sikeres továbbtanulás elősegítése érdekében, tanulóink számára emelt szintű matematika érettségire felkészítő fakultációs órákat tart.
  Szakmailag folyamatosan fejleszti önmagát; matematika-kémia közismereti szakja mellé a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazda képzés keretében pénzügyi szakon, vállalkozási szakirányon szerzett a Vasvári képzési profiljába szervesen illeszkedő szakmai végzettséget (diploma). Mindezek mellett gondot fordít a munkaközösség tagjainak munkájára és fejlődésére is.
  Iskolánk pályaorientációs teamjének meghatározó tagja, koordinátora. Kiemelkedő szervezői, kiváló kommunikációs képessége révén hatékonyan működik együtt az általános iskolákkal.
  A beiskolázás eredményessége érdekében szervezi, koordinálja a nyolcadikos diákok matematika előkészítő foglalkozásait, illetve oktatóként aktívan részt is vesz a tanításban.
  Amióta a tanári pályán van, osztályfőnökként is nagy figyelmet és sok időt fordít a gyerekek tanulmányi munkájára és nevelésére. Szigorú és következetes, emberséges és gondoskodó pedagógus.
  Az iskola életében fontos programok szervezésében tevékenyen részt vesz, precíz, pontos, színvonalas munkájára mindig számíthatnak tanítványai, munkatársai, az egész iskola.
  Gratulánunk az elismeréshez!

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Átadták a Szeged Szakképzéséért 2020. és 2021. évi díjait

  Átadták a Szeged Szakképzéséért 2020. és 2021. évi díjait

  A Szeged Szakképzéséért 2021. évi díj kitüntetésben iskolánk szakmai igazgatóhelyettese, Molnár Edit tanárnő részesült.

  2021. nov. 16.


  Vezetőség

  Az Édes Anyanyelvünk verseny országos döntőjében

  Az Édes Anyanyelvünk verseny országos döntőjében

  Kékes-Szabó Bence, iskolánk 12.a osztályos tanulója 1. helyezettként továbbjutott az Édes Anyanyelvünk megyei fordulójából a sátoraljaújhelyi országos döntőbe.

  2022. okt. 4.


  Király-Török Annamária

  Póló- és logópályázat

  Póló- és logópályázat

  Feel, do, share, Vasvári

  2023. márc. 31.


  Király-Török Annamária


  Partnereink

   SZC logo

   Szegedi Szakképzési Centrum


    • Intézmény logo
    • Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

     Szeged, Gutenberg u. 11.

    • Telefon: +36-62/425-322

     E-mail: info@vasvari.org

     OM azonosító: 203052


    2023Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum