SZC logo

Szegedi Szakképzési Centrum

OM kód: 203052 | Szeged, Gutenberg u. 11.

Intézmény logo

Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2022. dec. 7.


Király-Török Annamária

    "Szeged Szakképzéséért" díj

    Regősné Jancsovics Julianna, iskolánk matematika-kémia szakos oktatója kiemelkedő szakmai munkájáért, a Vasvári hírnevének öregbítéséért, a szegedi szakképzés színvonalának és presztízsének növeléséért "Szeged Szakképzéséért" díjban részesült.

    "Szeged Szakképzéséért" díj

    Regősné Jancsovics Julianna 2007 óta dolgozik Iskolánkban. Középiskolai matematika-kémia szakos tanárként, a reál munkaközösség vezetőjeként kiemelkedő és színvonalas szakmai munkát végez. Évről évre megszervezi a házi matematikaversenyt és a 8. osztályosoknak szóló háromfordulós matematika versenyt. Figyelemmel kíséri a megyei és országos matematikaversenyeket; diákjai évről-évre eredményesen szerepelnek ezeken az eseményeken.
    A sikeres továbbtanulás elősegítése érdekében, tanulóink számára emelt szintű matematika érettségire felkészítő fakultációs órákat tart.
    Szakmailag folyamatosan fejleszti önmagát; matematika-kémia közismereti szakja mellé a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazda képzés keretében pénzügyi szakon, vállalkozási szakirányon szerzett a Vasvári képzési profiljába szervesen illeszkedő szakmai végzettséget (diploma). Mindezek mellett gondot fordít a munkaközösség tagjainak munkájára és fejlődésére is.
    Iskolánk pályaorientációs teamjének meghatározó tagja, koordinátora. Kiemelkedő szervezői, kiváló kommunikációs képessége révén hatékonyan működik együtt az általános iskolákkal.
    A beiskolázás eredményessége érdekében szervezi, koordinálja a nyolcadikos diákok matematika előkészítő foglalkozásait, illetve oktatóként aktívan részt is vesz a tanításban.
    Amióta a tanári pályán van, osztályfőnökként is nagy figyelmet és sok időt fordít a gyerekek tanulmányi munkájára és nevelésére. Szigorú és következetes, emberséges és gondoskodó pedagógus.
    Az iskola életében fontos programok szervezésében tevékenyen részt vesz, precíz, pontos, színvonalas munkájára mindig számíthatnak tanítványai, munkatársai, az egész iskola.
    Gratulánunk az elismeréshez!

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    4 vasváris az ÁSZÉV döntőjében

    4 vasváris az ÁSZÉV döntőjében

    Négy vasváris tanuló a 2023-as ÁSZÉV döntőjében! Az ÁSZÉV-en négy tanulónk, Molnár Emese, Molnár Noémi, Száraz Balázs és Woods Dániel jutott a döntőbe!

    2023. márc. 31.


    Igazgatosag

    Póló- és logópályázat

    Póló- és logópályázat

    Feel, do, share, Vasvári

    2023. márc. 31.


    Király-Török Annamária

    SZTE Juniorok Viadala

    SZTE Juniorok Viadala

    FELHÍVÁS a Szegedi Tudományegyetem partneriskolái számára az SZTE JUNIOROK VIADALA Középiskolai Csapatvetélkedőre! A Juniorok Viadala középiskolai csapatvetélkedőre azoknak a diákoknak a jelentkezését várjuk, akik szeretik a kreatív feladatokat, csapatmunkát igénylő kihívásokat és a játékos programokat. A vetélkedő elődöntőjének győztes csapatai tagonként 10 intézményi felvételi pontot nyernek, míg a döntő első három helyezett csapatának tagjai további pontokra jogosultak (10 / 8 / 5 pont), melyet a 2023/2024-es tanév felvételi eljárásában érvényesíthetnek a diákok a Szegedi Tudományegyetemen.

    2023. márc. 3.


    Igazgatosag


    Partnereink

    SZC logo

    Szegedi Szakképzési Centrum


    Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum

    Szeged, Gutenberg u. 11.

    Telefon: +36-62/425-322

    E-mail: info@vasvari.org

    OM azonosító: 203052


    2024Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum